Sloopwerken

Sloopwerken

Sloopwerken  zijn een vak apart en staat of valt met, een gedegen planning, en vakkundig inzicht. Samen met u kijken wij naar de beste manier om op een verantwoorde wijze uw sloopwerken te verrichten en verzorgen voor u de sloop en afvoer van de gedemonteerde machines of constructies op een milieu vriendelijke manier.

Heeft u oude machines of constructies die u in de weg staan? Wij helpen u bij het slopen van constructies en machines wij doen dit zowel op ons terrein als bij u op locatie. 

Tejada Oud IJzer verzorgt uw sloopwerken en kijkt samen met u welke eisen het werk stelt; waar gaat het om, wat de bereikbaarheid is, en wanneer de demontage of sloop moet plaatsvinden. Wij kijken ook of er hinder kan ontstaan voor de omgeving, waar eventueel de veiligheid in het geding kan komen, en hoe er efficiënt en milieu vriendelijk te werk gegaan kan worden.

Daarnaast wordt er ook gekeken of er vergunningen nodig zijn?

Al deze zaken worden in kaart gebracht, om een passend plan te maken. Wij streven er naar om op een zo milieu vriendelijk mogelijke en verantwoorde wijze te slopen, demonteren, en af te voeren.

Voor Tejada Oud IJzer is slopen meer dan alleen slopen. Wij willen goed en verantwoord slopen. Dat vraagt in de eerste plaats om vakmanschap. Maar het vereist ook visie en oog hebben voor de toekomst. Zodat we aan de begrippen als ‘duurzaamheid’ en ‘maatschappelijk verantwoord ondernemen’ een concrete invulling kunnen geven.

Slopen is afbreken, maar tegelijk ruimte creëren voor iets nieuws. Veel nieuwe plannen beginnen met slopen, maar dan wel met de verantwoordelijkheid voor zaken als veiligheid, kwaliteit en milieu. Slopen van A tot Z dus, waarbij een persoonlijk relatie met onze klanten voorop staat.

Elk project benaderen wij dan ook op dezelfde manier. Professioneel, vakkundig, betrouwbaar en op maat.

Uw sloopwerken zijn de zorg van Tejada Oud IJzer

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte en bel

0610403033